Trainers

Onze trainers stellen zich graag aan je voor!

GROEP 1 - TRAINER GEZOCHT

Voor groep 1 zijn wij op zoek naar een toffe trainer! Wil jij zelfstandig trainingen verzorgen bij de gezelligste en TOFste hardloopvereniging van Breda. Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je interesse neem dan contact met ons op via secretaris@tofbreda.nl


Responsive image
GROEP 2 - TRAINER DIANA ZEGERS

Ik ben lid van Tof sinds 1998 en sinds een paar jaar ben ik assistent/inval trainer. Samen met nog een paar leden hebben we de cursus tot assistent hardlooptrainer gevolgd en sinds die tijd mogen we voor de groep staan. Ik heb geen ambitie om een eigen vaste groep te hebben, ik vind het zelf trainen hiervoor nog te leuk. Als de vaste trainer verhinderd is, kom ik, of één van de andere invaltrainers in beeld. Het leuke van op deze manier training geven is dat ik zo heel veel leden van de club leer kennen. Ik probeer bij mijn trainingen altijd een, voor iedereen, uitdagend programma te maken waarbij wel voldoende lucht over blijft voor een grapje of een verhaal. Bij mij staat gezelligheid bij een training voorop, als je iets doet wat leuk is kom je vaker en word je vanzelf sterker en sneller.

GROEP 3 - TRAINER RENE WIERSMA

Met veel plezier en ervaring brengt Rene zijn enthousiasme voor het hardlopen aan de TOF atleten over.

INVALTRAINER - AD VERBEEK

Qua leeftijd word ik tot de pensionado’s gerekend en hardlopen is ook voor die doelgroep zeker geschikt om bij te dragen aan je gezondheid en je gezond te voelen; het is voor ALLE leeftijden.
Lang heb ik ‘in mijn eentje’ hard gelopen maar daarvoor kon ik mij steeds minder motiveren. Ik ben op zoek gegaan naar een loopvereniging en sinds 2017 ben ik lid van TOF en ben via groep 3 naar groep 2 ‘gegroeid’. Dat is mede bereikt door de TOF trainers en zeker ook door het sporten in groepsverband.
Vanaf januari 2022 ben ik assistent/inval looptrainer waardoor ik regelmatig een groep mag overnemen wanneer een vaste trainer verhinderd is. Ik vind het erg leuk om de hardlopers te begeleiden waarin de begrippen als looptechniek, snelheid en uithoudingsvermogen worden toegepast. Het trainingsprogramma is daardoor afwisselend van aard en mag best wel uitdagend zijn voor elk niveau binnen de groep. Maar bovenal staat plezier in het lopen voorop en ik wil daarmee ook het enthousiasme voor het lopen overbrengen.

INVALTRAINER - FRANK GORT

Hardlopen is een laagdrempelige manier om waar ook ter wereld, lekker te bewegen. Recreatief of prestatiegericht, een leuke City run of een marathon, voor jong en oud. Als assistent-trainer probeer ik lopers en loopsters een gezellige, sportieve avond te bieden, door de hardlooptraining op een verantwoorde en afwisselende manier in te richten.

Hoi, ik ben Frank, al vele jaren lid van deze gezellige vereniging en voornamelijk bekend als voorzitter van de club (inmiddels aan mijn 4de termijn bezig). Als loper liggen mijn topjaren, voor zover je daarvan kan spreken,alweer enige jaren terug, maar ik loop nog steeds ook zelf graag hard, wedstrijden tot de halve marathon, met een groeiende voorliefde voor veldlopen en trailruns. Ik zie jullie graag op de training, waar ik zelf in groep 2 loop en waar nodig bijspring als assistent-trainer in groep 1 en 2

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het ons weten via het contactformulier.

Bezoekadres
Dr. Schaepmanlaan 4
4837 BW Breda

Social