Opstartgroep 8 maart 2017

Persbericht

Op 8 maart

TOF start opstartgroep

Breda 27 februari 2017

Loopvereniging TOF wil nog meer mensen enthousiast maken voor het hardlopen. Daarom biedt de loopvereniging beginnende lopers ook dit voorjaar weer de gelegenheid om deel te nemen aan de opstartgroep. De opstartgroep start na de carnaval op 8 maart. Ook zij die het na een blessure opnieuw willen proberen, zijn van harte welkom. Hoe dan ook: de opstartgroep van TOF maakt dat mogelijk.

Introductiebijeenkomst

Op maandag 6 maart vindt om 19.15 uur in café De 7 Heuveltjes, Galderseweg 27 te Breda een introductiebijeenkomst plaats. De trainer zal dan onder meer het een en ander vertellen over loopkleding, schoenen, eten en de opbouw van het trainingsprogramma. Aansluitend kan men zich inschrijven voor de opstartgroep. Deze start op woensdag 8 maart om 19.15 uur op de atletiekbaan aan de Dr. Schaepmanlaan.

Persoonlijke aandacht

Wie deelneemt aan de opstartgroep van loopvereniging TOF ontvangt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van één van de trainers. In 3 maanden tijd kunnen de deelnemers 5 kilometer hardlopen. Op eigen niveau en in eigen tempo wordt naar dit resultaat toegewerkt. De opstartgroep traint twee keer per week, op maandag- en woensdagavond.

Kosten

De opstartcursus kost €30,-. Hiervoor ontvangt de beginnende loper, behalve 3 maanden training van een deskundige, gediplomeerde trainer, ook een functioneel hardloopshirt en een lidmaatschap van de Atletiekunie voor de looptijd van de opstartgroep.

Informatie over de opstartgroep en andere activiteiten van Loopvereniging TOF, is te vinden op de website: www.tofbreda.nl

 

Nadere informatie over dit persbericht bij:

Frank Gort, voorzitter van loopvereniging TOF, telefoon: 06 – 387 534 16.

 

De opstartgroep in actie:

De opstartgroep in actie -2.jpg

HB_logo_2.jpg