Mijn eerste marathon deel 2

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik heb de marathon van Berlijn moeten annuleren. De eerste weken van de training gingen voorspoedig en met veel plezier. Maar na een gezamenlijke duurloop van 15 kilometer begon mijn achillespees op te spelen. Vele bezoeken aan de fysiotherapeut en de chiropractor hebben ondanks de lichte verbetering helaas niet het gewenste resultaat opgeleverd. Bij sport horen ook tegenslagen en tot mijn grote spijt heb ik dan ook deze marathon uit mijn hoofd moeten zetten.

Ondanks deze afzegging heb ik genoten van de trainingen en begeleiding van Run 2 Day. Via Run 2 Day heb ik ook enkele workshops gevolgd over voeding, corestabilithy die ik heel interessant en leerzaam vond.

Uiteindelijk zijn deze maanden zeer leerzaam geweest en komen ten goede van mijn hardlopen in het algemeen. Vanaf nu weer even rustig aan doen. Eerst even goed herstellen. Mijn nieuwe doel is de halve marathon in Breda (Singelloop).

Ondanks deze teleurstelling wil ik Run 2 Day Breda, en in het bijzonder Joan, bedanken voor zijn begeleiding en enthousiasme. Mocht u een marathon willen gaan lopen dan kan ik u Run 2 Day ten harte aanbevelen.  

 

Door: Ronald van der Stoep