Het was mij een genoegen

De ALV ligt alweer een paar weken achter ons. En dus ben ik, na 6 jaar, weer voorzitter af. Het was mij een waar genoegen jullie voorzitter te zijn en ik heb het met plezier gedaan. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn medebestuursleden te bedanken voor de goede en vooral gezellige samenwerking.

De afgelopen jaren kenden vele hoogtepunten (25 jarige bestaan, Kerstcross, TOF weekendjes) maar ook enkele dieptepunten (het overlijden van oud-trainer John van de Linden en TOF-lid Leonie van Leeuwen).

We vervingen De Loopstof door deze nieuwsbrief en de website werd vernieuwd. Die laatste is nu trouwens weer aan een update toe, als TOF meer en meer social gaat. Hoeveel van groepen hadden in 2011 een eigen WhatsApp groep??

Ook op loopgebied is er het een ander gewijzigd: zo kregen we een daggroep op de vrijdagmorgen, opstartgroepen en een wandel/trimgroep. De MilA groep die overkwam van AV Sprint heeft recent weer afscheid genomen; zij gaan vanaf begin april hun eigen weg als nieuwe vereniging, Running Breda.

Om in looptermen te blijven; ik draag het estafettestokje graag over aan Rob van der Pas. Ik heb mijn aflossing gedaan, het is tijd voor iemand die vol energie, fris van de lever en met nieuwe ideeën onze mooi club weer een stapje verder brengt. Ik wens Rob en zijn medebestuurders heel veel plezier, wijsheid en succes!

Of jullie nu van mij af zijn?! Niet helemaal. Zo blijf ik me intensief bemoeien met de Kerstcross en zal ik me ook bekommeren om de clubkleding.  Maar vooral ga ik me voornemen meer te lopen. Drunen ligt alweer achter ons en ook lonkt de 10 miles van Antwerpen. En dat is dan ook het enige dat ik iedereen nog wil meegeven: blijf met plezier hardlopen!

Frank Gort